Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Rihanna en Chris Brown vieren in Ivoorkust

Rihanna en Chris Brown zijn samen met hun entourage in een privéjet naar Ivoorkust gevlogen, waar ze het nieuwe jaar zullen inluiden.
Rihanna en Chris Brown zijn samen met hun entourage in een privéjet naar Ivoorkust gevlogen, waar ze het nieuwe jaar zullen inluiden. Brown in vanavond eregast op de uitreiking van de Kora Awards in Abidjan, de zogenaamde 'Afrikaanse Grammy's'. Rihanna, Chris Brown, Grammy's? Uh-oh, als dat maar goed afloopt. U herinnert zich dat Brown zijn vriendin Rihanna in 2009 het ziekenhuis in sloeg, toen ze samen op weg waren naar de Grammy's.

De Kora Awards zouden gisteravond worden uitgereikt, maar het jaarlijkse evenement werd uitgesteld omdat de vlucht van Rihanna en Brown vertraging had opgelopen door hevige regen.

Gisteren stuurde Rihanna een tweet waarin ze lijkt te bevestigen dat ze haar relatie met Brown nog maar eens een kans wil geven. Hun knipperlichtrelatie kreeg onlangs een klap toen hij zijn voormalige vriendin Karrueche Tran meenam op tournee. "Is you down for the ride? ... Here we go again", twitterde Rihanna.
Justin en Selena: weer koekenbak.

02.01.2013 11:01:07
Bron: hln