Luister nu
Alle players
192k | 64k
Open formaat
192k | 64k
Meer
Artist:
Titel:
Jaar:
Album:
Label:
Tijd:
Start:
Duur:

Straks op Slow Radio 
Volgende 
Home > Muziek nieuws

Lady Gaga trekt streep door Europese tournee en stelt concert in Sportpaleis uit

Lady Gaga heeft zonet haar Europese tournee - inclusief haar show op 1 oktober in het Sportpaleis - uitgesteld naar volgend jaar. Reden is de chronische spierziekte fibromyalgie, waaraan ze al jaren lijdt en waarover ze recent openlijk vertelde tegen haar fans.
Eerst vertelde Gaga dat ze al jaren moet omgaan met helse pijnen, maar dat ze daardoor geen optredens in het gedrang laat komen. Nu heeft de ziekte echter zo'n pijnlijk punt bereikt ze niet anders kan dan rusten, op doktersadvies. En daarin past optreden helaas niet...

"Optreden voor mijn fans is het liefste dat ik doe. Ik kijk er dan ook naar uit om opnieuw te gaan touren, maar op dit moment moet ik bij mijn dokters zijn zodat ik terug kan aansterken om er de komende zestig jaar tegenaan te gaan! Ik hou zoveel van jullie", aldus Lady Gaga op Instagram.

Bij Live Nation verontschuldigen ze zich voor het ongemak en raden ze iedereen met een ticket aan, om hun ticket gewoon bij te houden en te wachten op de aankondiging van een nieuwe datum.

23.09.2017 22:27:05
Bron: hln